Site Overlay

Over ons

Informatie

Fotogroep Helpoort is een groep van amateur fotografen uit Maastricht en omgeving. Ieder lid heeft zijn/haar eigen voorkeur in het soort fotografie. Deze eigen vrijheid vind je dan ook terug in de foto´s.

Kennis en ervaring worden gedeeld. Als fotografie jouw hobby is en je bent op zoek naar een enthousiaste fotoclub, dan is Fotogroep Helpoort vast iets voor jou.

Wil je méér weten over fotografie, camera instellingen en/of digitale fotobewerking of je wilt dit delen in de fotogroep, dan kan dat.

Clubavond

Op de dinsdagavond (in de oneven weken) vindt de bijeenkomst in het clublokaal plaats. De clubavond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur.

Activiteiten

De clubavond bevat een aantal vaste onderdelen, waaronder: mededelingen, fotobespreking aan de hand van eigen werken,  foto van de maand.  Fotogroep Helpoort is een actieve groep die er maandelijks enthousiast op uittrekt om het geleerde in praktijk te brengen.

Fotogroep Helpoort streeft ernaar het niveau van fotograferen hoog te houden en zelfs te verhogen. Alle leden zijn lid van de Fotobond en organiseren regelmatig samen een expositie of bezoeken samen een expositie. Door het jaar heen nemen ze deel aan diverse wedstrijden.

Lid worden

Lijkt de fotogroep iets voor jou of wil je een vraag stellen meldt dit dan via het contactformulier.

Kosten lidmaatschap

De kosten van het lidmaatschap bedragen € 25.00 per kwartaal inclusief de contributie van de Fotobond.

Locatie 

Gerard Walravenstraat 92a, Heer-Maastricht